fbpx

Музикално занимание “Весели камбанки” зарадва децата от КРДР Пловдив

На 18.09.2023 г. в Комплекса за ранно детско развитие на фондация “За Нашите Деца” в Пловдив се проведе  музикално занимание   “Весели камбанки”, с участието на Къща за музикални вълшебства “Дивизи” – Пловдив и д-р  Диана Петкова.

По време на заниманието магията оживя с пълна сила и децата имаха възможност както да се запознаят с редица музикални инструменти, така и да пробват сами да свирят на тях. Участие взеха  пет деца на възраст от 3 до 7 години, които активно се включиха във всички музикални игри и експерименти. Събитието донесе радост и усмивки на лицата на всички присъстващи.

Фондация “За нашите деца” Пловдив, изразява благодарност към всички, които се присъединиха към това събитие и споделиха  радостта на децата. Събитията като “Весели камбанки” ни напомнят за важността и подкрепата на общността и ни вдъхновяват да продължаваме да търсим начини да правим света по-добро място за всички деца.

Събитието се осъществи по проект  “Слънцето грее еднакво за всички”, финансирано от Национален фонд “Култура” по програма  „Социално ангажирани изкуства‘22, Работа с общности и групи в неравностойно положение“ . То ни напомни, че музиката има способността да обединява хората и премахва граници, предоставяйки възможност на всички деца да разцъфтяват и развиват своите таланти.